seeyaaa

Alla inlägg under mars 2013

Av Nina Larsson - 10 mars 2013 21:31

Jobbet väntas imorgon.. Nu uppsöka John blund ! Sov gott alla <3

Av Nina Larsson - 10 mars 2013 16:20

Varit en fin helg med sambo,vänner,hund o familj.. bara tagit de lugnt,städat,promenerat,sett melodifestivalen o mått gott ! Imorgon är de tillbaka till verkligheten.. jobb som väntas.. nästa vecka jobbar jag mån,tis,fre,lör,sön ! :) Skönt att veta hur man jobbar..  


Annars idag har man vaknat kring halv tio,tagit en promenad till mina päron på kaffe,sen vidare till svärmor för mer kaffe o surr ! Skulle ha tagit en promenad med sandra o hundarna idag men tiden rann iväg,jag hungrig o vill hem för att hinna tvätta mm ! Men nu tar jag igen mig i sängen innan de blir att testa på yoga som erhålls här i byn , ska bli intressant o se om de är ngt för en ! Sen blir de hem, duscha,se en johan falk film med min älskade sambo .. sist john blund ! :) Så man orkar med morgon dagen ! 



Hoppas alla andra har haft lika fin helg eller ännu bättre ! 



Av Nina Larsson - 9 mars 2013 15:41

Vaknade kl tio idag efter få timmars sömn,var vaken till halv tre i natt pga att jag råkade somna igår kring 19-21 pch  vaknade, sen kom söta sandra förbi o jyrade på, sen till mina föräldrar en stund och vid halv tolv åkte vi hem igen ! Där jag och jimmy sen beslöt oss för att se en film, johan falk ! Alla andra har idag varit o kört skoter.. själv begav man sig på en frisk o hurtig promenad med min lilla vän kring byn,svetten bara rann men däremot så kändes de ordentligt i rygg helvetet.. lyssnat annars på mkt musik, strykt gardiner mm.. och mera där till ska man hinna ! 


Sen känner jag mig ganska instängd  idag, trött,värk o tankar.. har såna här dagar då de är för mkt i skallen o måsten man måste orka med ! Gaaahh om man bara kunde slå av hjärnan ibland.. Ajja ! Blir snart att laga middag tillsammans med sambon, blir fläskfile,bea sås,sallad o pommes ! Enkelt o gott.. 


Annars vet jag ej vad dagen erbjuder förutom att fixa här hemma.. Får ta dagen som den kommer.. blir nog bra ! :)


Ha en fin lördag alla 

Av Nina Larsson - 8 mars 2013 19:11

Börjar kännas riktigt i ögonen hur trött man är o att.man nu 14 timmar har varit vaken samt 8 timmar som spenderats på jobbet.. Varit på ett nytt ställe idag, trevliga människor o fint ställe ! Kändes mkt bra.. Ligger nu på sängen o ska vila en stund.. Som sagt helt död.. Men varit annars en mkt fin dag..

Har.köpt.mig en tidning som jag nu ska läsa.. Sen till ngt annat, blev lite smått paff hur många som tyckte de var fint de jag hade klippt.mig Var riktigt roligt o jag blir så glad :-) tack ännu en gång alla.. Till o med dom nya arbetskamraterNa tyckte jag hade en fin frisyr som aldrig tidigare hade sett mig i långt.. Så de var ju kul o oväntat :-)

Slänger upp 2 nya bilder på en nyklippt Nina o till och med min hund Dante haha..

Ha en trevlig fredag alla <3

Av Nina Larsson - 7 mars 2013 18:33

Ja vad ska ja säga :-D tänkt länge på en ny förändring med håret.. Har i princip alltid haft långt hår.. Men idag fick jag en känsla,en impuls.. Tog tag i saken o boka tid o fick den tiden redan idag.. Började bli nervös o tvekade.. Men när ja väl kom dit så sa jag bara de jag ville ha.. Klippt o betalt en timme senare så låg 15 cm hår på golvet..

Haha var jätte nöjd men samtidigt i chock att va fan har ja gjort ? Men tjejen som klippte var så snäll o duktig :-) så är svin nöjd.. Men de kommer ta ett tag innan ja har vant mig ! :-D

Roligt att så många tyckte de va fint !

Av Nina Larsson - 6 mars 2013 20:10

Ännu en fin dag , vaknade dock av att ja var mega trött och sen såg att de var full snöstorm ute .. fick nästan skotta fram bilen så blev att man fick åka tidigare.. tycker de är så obehagligt o köra bil i detta snörök som kommer ! Jobbat till tolv idag, en väldigt fin o rolig dag.. många skratt ! Men sen vid halv tio så fick jag börja åka en snabb sväng till röntgen för en ultraljudsundersökning av sköldkörteln där de då visade på att jag har struma, en 5 cm knöl som växer på den högra sidan.. Så nu är de svart på vitt och in med medicin så de ej fortsätter att växa! 


Sen åkte jag vidare till jobbet för att sen åka o handla mat o sen till vårdcentralen IGEN .. för att ta nya 6 prov rör o urin prov inför besök på sunderbyn.. börjar vara spy less o springa dit var o varannan dag ! :( Men man måste ju om de ska hända ngt.. men just nu känner jag sån stark positivit att inget kan stoppa mig ! De går bra o jobba men har bra kollegor som tänker på mig som hjälpt mig mkt med lyft mm.. för att inte skada ryggen igen då den läker !!  


Idag har varit en sån dag där jag känner hur mkt ja växer som person o hur glad jag är för att ja är den jag är :D haha låter ju urfjånigt men jag är faktiskt de.. kanske man ska vara stolt över? :D


Ajja, sitter nu hemma i sängen o har min bästa vän på sidan om! 


Nåja Ha en fin kväll alla !

Av Nina Larsson - 5 mars 2013 18:06

Vilken dag, vilken underbar dag.. Lyckan i själ o kropp.. Endorfiner till tusen av ett samtal ! :-)

Sen har jag umgåtts med fina Sandra o Maja gumman .. Ätit på.myggan,umgåtts o haft de trevligt medans min underbara vovve har varit på hundvård o blivit fin ! <3

Sen åkt hem o jyrat på.med Sandra,druckit kaffe.. O nu är jag hos mina föräldrar.. Ska vila en stund o sen bege mig hemåt ! Är ganska trött nu måste ja säga !

Sen en sista sak, för mig är du alldeles perfekt älskade pojkvän ! <3 va skulle jag göra utan dig ? :-)

Av Nina Larsson - 4 mars 2013 18:49

Orkar inte skriva så mkt, men resan till stockholm och kryssningen med detta glada gäng jag varit med har varit full med äventyr,skrattat ,ätit gott,druckit gott,sjungit karaoke,dansat och bara allmänt haft de svin skoj! Ångrar inte en enda sekund även om man varit lite smått rädd o sjösjuk :D Men haft en helt underbar helg.. klart värt allt o sen framförallt att få komma härifrån,rensa tankar... SÅ tack alla för denna resa ! 


De som är synd är att jag ej knäppt så mkt då jag hade där ett tag avstängt mobilen .. och så vill man ju heller inte visa allt :D Haha.. Men ni ska få ngr bilder här.. :)


Annars har jag varit o jobbat i kalix med mina fina kollegor,varit en lugn dag... men de känns i kroppen att de är inte som de brukar vara o är inte lika "pigg" eller vad man ska säga.. men bara kämpa på ! Har en vecka fullt med måsten..

  • Måndag jobb 7-16
  • Tisdag , Dante på hundvård kl 12, AF mm
  • Onsdag jobb 7-12, Röntgen kl 10, blod prover 13.30 
  • Torsdag ledig, städ, handla
  • Fredag Jobb 7-16
  • Lördag Jobb 7-14.30
  • Söndag jobb 7-14.30

Så ser veckan ut o säkert mera där i mellan !! Nåja nu ska jag mysa på här hemma med min fina o bästa vän, Hunden Dante ! :D 


Ganska stor båt, gick hårda vindar.. fyy hur jag mådde på lördag kväll !! 

 





 


Det glada gänget första kvällen, jimmy som fotar !! Tack för att ni finns   


 






Bästa Pernilla & jag :)


   





Min finaste älskling !  


 





Haha den läskiga gubben i stockholm city som höll på att skrämma skiten ur mig !!!!


 



En trött Nina och pojkvän som väntar på flyget hem !!


 





Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards