seeyaaa

Alla inlägg den 21 september 2013

Av Nina Larsson - 21 september 2013 10:54

Igår var en sämre dag, vaknade på fel sida av sängen tror ja.. Huvudvärk o lite sömn o så stötta på en massa "människor" som man verkligen inte ens vill se på.. Och att ngn fällde en kommentar : " va bred du blivit om baken hahahaha " .. Var så jävla ond så sa tillbaka " titta på ditt eget arsle innan du säger något" .. Brukar inte vara den som säger ifrån så där öppet bland folk... Men satan för mkt hormoner i kroppen gör inte saken bättre .

Så allt kändes bara jobbigt igår, allt jag tog i,rörde mig.. Så min kära pappa körde mig igår till jobbet o hämtade mig.. O tur att kvällen igår på jobbet var lugn o skönt, svamla på med dom äldre o bara få vara med dom ! Glömde bort alla bekymmer .. Sen för den delen då många utav dom är så glada för att jag ska bli mamma.. Ena tanten bjöd på godis o att Lill knodden ska ju oxå ha ;) <3 så en kväll på jobbet gjorde susen ..

Idag har jag däremot tagit 1 semester dag pga dop .. Hade annars inte kunnat närvara då de är sambons morbrors flicka som ska döpas.. :) .. Så hade annars jobbat idag 7-16 .. Känns lite som att jag skolkar haha eller hur ja ska förklara mig :D men imorgon jobbar jag iaf en delad tur.. Hmm men men :D

Nåja har inte så mkt o säga egentligen.. Magen verkar växa normalt, pissar mkt som vanligt,ökar i vikt,ont i fötterna o vissa leder, trött mm.. Men annars mår jag prima ! Längtar bara till 3 oktober.. Känns som att vi aldrig ska komma dit ... Hoppas allt ser bra ut o är bra.. Då kan jag verkligen "njuta" som alla säger :)


Slänger upp en ny gammal bild då dagens bilder inte ville laddad upp :(

Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards