seeyaaa

Alla inlägg under december 2012

Av Nina Larsson - 17 december 2012 11:19

Ligger o har rast på jobbet.. Fått svar på dom nya proverna även.. Tsh värdet ,blodvärde,lever värden är bättre .. Men dom två nya proverna Ang antikropparna var positiva där de visar att mina antikroppar "äter" sönder min bindväv .. O att de kan bero på många faktorer.. Så de ska bli en utredning om de är ev reumatism. Jag vet faktiskt inte va jag ska lyssna på nu ..så bara kämpa o ta en dag i taget! :-) men man får tänka positivt,men känner mig som en tras docka !

Sen efter jobbet så blir de inte många knop.. Nåja ha en fin dag alla <3 saknar min sambo !

Av Nina Larsson - 16 december 2012 21:18

Lagt mig på värmemadrassen o myst ner mig under täcket.. Så skönt med tanke på hur ont jag har idag i kroppen med tanke på att de var en tjej som ramlade över mig igår på dansgolvet.. Så de var ju mindre kul med tanke på en redan förstörd rygg sen förra veckan.. ! Nåja..

Annars så var de en rolig kväll, humöret var på topp,dansade,jyra på o sen ngr shots tequila.. Som även har satt.sina spår .. Huvudvärk ggr tusen !! Haha.. Så nu blir de lugna helger framöver med jobb o vila..

Var däremot inte mkt folk,men skönt var de ! :-D nu ska jag sova.. Kl ringer 05.30 .. Jobb mån,tis,tors,fre 7-16 ! :-)

Av Nina Larsson - 14 december 2012 13:58

Skulle ha jobbat 7-12 idag men igår så gjorde jag illa mig i ryggen.. Så fruktansvärt ont så jag visste inte vad jag skulle ta vägen o tårarna bara rann o Jimmy fick trösta.. Till slut somnade jag av att jag var alldeles utmattad av värk o trötthet.. Sen sovit dåligt, o kunde inte kliva upp för gör så ont..

Så blev hemma idag samt var de bara en kort tur ! Så blir en.lugn fredag o vila sig inför morgon dagen..

Blir fixa sig,fara o hälsa på Dantes släktingar .. Ska bli kul o sen blir de tjej kväll med Annelie med utgång innan hon åker tillbaka till Norge ! Så antingen sover jag över hos henne eller om jag får skjuts hem..men ska bli kul.. :-)

Nu ska jag ta de lilla lugna igen.. Ha en fin fredag alla !

Av Nina Larsson - 12 december 2012 15:24

Blev lite ändrade planer idag,blir en senare sväng till Kalix o umgås med Annelie! Men de gör inget :-) har fått mig en härlig sovmorgon,fixat mig o varit på promenad med Dante !

Tar.bussen in till Kalix,slippa köra i detta skit väder o spara bensin ! :-)
Så bussen går 15.50 !

Imorgon är de jobb igen.. På korttids så de ska bli kul :-) ha en fortsatt fin dag alla <3

Av Nina Larsson - 10 december 2012 16:55

Ja herregud vilken dag , är helt färdig.. ond som ett bi har jag varit och helt jävla slut är jag nu, en kvart rast på hela dagen,slukat i mig en paj o sen iväg.. inte varit på toa sen morgon sidan o första blev vid 15 tiden.. ! Så de var min jobb dag o jag HATAR VINTERN !!! DEN kan fara så långt åt "#"¤#¤%¤&¤%#%"#............................


Så nu är jag hemma, tänker inte göra ett ngt på hela kvällen, bara slappa o hoppas att nästa arbetsdag blir bättre samt min första dag på ett nytt ställe ! Ska bli kul o lite pirrigt ! :D 

Måndag, idag  7-16

tisdag  7-12.45

Ledig onsdag 

Torsdag 7-15

Fredag 7-12 


och så en ledig helg igen.. så skönt nu innan jul schemat drar igång nästa vecka ! :)


De var de jag hade på hjärtat! 



Av Nina Larsson - 9 december 2012 14:22

Igår så var de en lång dag som även blev en kort dag.. Var hemma just efter halv tio.. Höll på att somna flera ggr hos Pernilla.. Haha var så jäkla trött.. Men åt en massa go kex med ost o prov smakade stark glögg som även blev sov medel :-D har testat igår när ja kom min nya värme madrass.. Shit va skönt o.vilken värme.. Rekommenderar ja stark, köpte den.på rusta för 299 kr, 150*80 ! :-)

Annars har man vaknat först kl halv åtta,men somnade om till halv tio, traskat i snön med min vän till mina föräldrar,druckit kaffe o skottat.lite snö o Dante busat i snön :-D

Däremot känner ja mig inte bästa.form, har en början på att visdoms tanden har.börjat kika fram.. Ont i munnen o en enorm trötthet o värk..

Ska jobba imorgon 7-16 Sangis,tisdag 7-12.45,torsdag 7-12.45 o 14-15.. De ja har bokat än så länge!! Så blir en tidig kväll o sova.. Hoppas formen blir bättre! :-)

Snart blir de en varm dusch,hårinpackning mm !.ha en fin söndag

<3



Av Nina Larsson - 8 december 2012 17:35

Har faktiskt börjat vara smått less att alltid handla u hpda,men dagen har varit rolig måste jag säga :-) dock mkt pengar som försvunnit iväg mellan fingrarna.. Jaja de kan vara så! Köpt mig en värmemadrass som kan va skönt då ja har så ont i min rygg!

Visar en bild på de som blev nytt i garderoben.. Super nöjd ! Ska på ett tag till Pernilla med Dante där de blir tjej mys.. Glögg,ost,pepparkakor,kex,vindruvor o annat gott! Perfekt lördag o imorgon sov morgon deluxe ! :-)

Ha en fin lördag alla <3

Av Nina Larsson - 4 december 2012 22:11

Idag slutade jag kl 12,hade tänkt fara o träna men pga att de gick så sen buss hem så tog jag den som gick nästan direkt efter ja slutade.. Men jag får träna på torsdag istället !

Kom hem till min lilla vän Dante,fixat till här hemma o helt plötsligt blev jag sugen att åka till ikea,o eftersom min bil ska till verkstaden imorgon så tog jag mig inte.. Men då ringde jag o fråga Pernilla om hon ville.. Så hon kom med o så tog vi hennes bil :-) haft de jätte trevligt samt ätit årets första julbord.. Blivit många skratt !

Har även gråtit glädje tårar,de finns verkligen underbara fina människor omkring mig, människor som vill mig väl o som inte är dum eller hugger en i ryggen.. Jag har faktiskt aldrig i mitt liv stött på så här många personer som är genuint otroligt.. Underbara! De finns inga ord som kan förklara min uppskattning för de dom gör! Idag fick jag en present av min vän Viktoria o som även är en arbetskamrat, jag trodde de inte var sant.. Öppnade paketet o där var en jätte fin vit lykta samt ett kort där de stod " att om jag bara kunde inse vilken fantastisk människa jag är " .. De var så fint skrivet.. Jaa så ojoj ! :-)

Jag är verkligen inte van med detta,jag blir så otroligt glad .. Sen rosorna o kortet jag fick av Sandra på trappan en gång, sen Pernilla som alltid ställer upp o tröstar.. Jag vet nu idag att de är just såna som ni som ger en energi som gör att man orkar ..

Jag älskar er alla, o de gäller alla som står mig.nära Mina vänner,familj,sambo,arbetskollegor.. Precis alla .. Ni får känna er träffade ! <3

Sen en annan sak, min arbetskollega i kalix.. Hon hör mig skratta,skoja .. Men när hon sa idag " Nina,jag ser att du mår inte så bra" .. Jag sa "näee jag gör inte de,men jag försöker att inte tänka på de " .. Sen gav hon mig en bamsekram.. Inge mer behövdes säga,men jag talar inte om de! Men jag vågar.erkänna de o gör de jag kan.. Här på bloggen kan jag skriva ut allt.. Kan vara ganska skönt ibland :-)

Sen fått ett roligt samtal idag om en vik rad på 55% .. Dock var jag tvungen tacka nej pga att jag har fått ett schema på mer ..men de förstod dom ,men oerhört glad att de ringde! :-)

Nu sova så jag orkar mes dagen imorgon, 7-15 jobbar jag.. God natt,nu kan ja sova gott !.kramar <3

Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards