seeyaaa

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Nina Larsson - 25 juli 2012 21:05

Ett tag sen jag skrev nu, tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg på vad som sker just nu ! Denna vecka är en monster vecka med en massa jobb o åter jobb, endast ledig fredag o de sliter ut mig totalt.. men annars trivs jag otroligt bra med dom jag jobbar med,ni är guldvärda !    Förra helgen var jag med mina föräldrar i bjurå, mammas hem gård var vi i.. inte varit där på ca 10 år tror jag nästan,var mkt roligt o mysigt att vara med bara familjen ute på landet o dante trivdes utmärkt ! :) Har inte gjort så mkt,kommer hem sluut som artist o framförallt senaste veckan då jag ej har haft ngn medicin.. så kroppen går verkligen på lågvarv, är pest o pina på jobbet o idag har varit en skit jobbig dag för mig.. men jag försöker verkligen ge järnet !! även om jag så skulle bara säcka ihop .. 


Efter när jag slutat så är jag så trött,vilar,är med hunden o pojkvännen när han har tid.. tar mig en promenad mm ! Nu har träningen eller promenaderna kring byn minskat pga tröttheten o allt jobbande ! Men ska ta igen de nu till nästa vecka då jag går mindre dagar.. försöker tvinga ut mig ! 


Nu på fredag ska dante ev få träffa sin pappa,syster .. ska på återträff där han kommer ifrån,ska bli så himla kul och sen efter de så kidnappar mina föräldrar honom till bjurå över helgen då jag ändå ska jobba lördag,söndag o måndag .. blir  nog även att jag sover över hos maja gumman från lördag kväll till söndag morgon så slipper jag åka fram o tillbaka alltid som en idot o speciellt när man går delad tur.. !! De ska bli kul .. 


Annars måste jag säga att de är bra med mig, vissa dagar är bättre o vissa sämre men jag kämpar på med allt !! 


Tack för att ni tittade in, nu ska jag krypa till kojs med världens bästa pojkvän o hund ! God natt alla ! 


 


haha den är ganska rolig o charmig denna bild,tycker vi ser ut som två mongon :DD 



Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards